MANAGING DIRECTOR DEVELOPMENT bij een private ontwikkelaar / belegger, regio Amsterdam (INGETROKKEN)

//MANAGING DIRECTOR DEVELOPMENT bij een private ontwikkelaar / belegger, regio Amsterdam (INGETROKKEN)

MANAGING DIRECTOR DEVELOPMENT bij een private ontwikkelaar / belegger, regio Amsterdam (INGETROKKEN)

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende, succesvolle en financieel zeer gezonde belegger / projectontwikkelaar van kantoren, woningen en winkelcentra. Zij opereert onder diverse namen als belegger  en projectontwikkelaar vanuit diverse landen in Europa.

Onze opdrachtgever heeft te kennen gegeven ook in Nederland een projectontwikkelingsorganisatie van bescheiden omvang op te zetten.

Voor deze nieuw op te richten entiteit heeft Lumas de zoekopdracht verworven voor het werven van een ervaren commercieel ingestelde,  hands-on ontwikkelingsmanager, die in de functie van managing director in staat is om de organisatie mede vorm te geven en verder uit te bouwen tot een team van 3 a 4 personen.

U beschikt over een academische opleiding en minimaal 10 jaar relevante werkervaring en bent woonachtig in de driehoek Amsterdam / Utrecht / Rotterdam. U bent een creatief, zelfbewust, doortastend en beschikt over een gezonde dosis “boerenverstand” en groot verantwoordelijkheidsgevoel.   Tevens bent u in staat om met een directeur /  eigenaar te werken die u, bij gebleken geschiktheid, veel vrijheid en verantwoordelijkheid durft te geven.

2019-02-17T16:55:42+00:00

Selectie