Blog

/Blog
Blog 2018-06-14T18:53:51+00:00

Informatie met betrekking tot arbeidsbemiddeling

De artikelen hieronder omvatten informatie over en voor arbeidsbemiddeling en werving en selectie voor vacatures in vastgoed en projectontwikkeling.
Geplaatst door Hans Logtenberg van het bedrijf Lumas
612, 2016

MANAGING DIRECTOR DEVELOPMENT bij een private ontwikkelaar / belegger, regio Amsterdam (INGETROKKEN)

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende, succesvolle en financieel zeer gezonde belegger / projectontwikkelaar van kantoren, woningen en winkelcentra. Zij opereert onder diverse namen als belegger  en projectontwikkelaar vanuit diverse landen in Europa.

Onze opdrachtgever heeft te kennen gegeven ook in Nederland een projectontwikkelingsorganisatie van bescheiden omvang op te zetten.

Voor deze nieuw op te […]

3110, 2016

SR. PROPERTY MANAGER WONINGEN & COMMERCIEEL VASTGOED, GREEN REAL ESTATE (VACATURE INGEVULD)

GREEN Real Estate is een vastgoedonderneming gevestigd in Alphen aan den Rijn, met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit onder andere winkels, bedrijfsruimten, scholen, zorgobjecten, kantoren en woningen. GREEN maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Zeeman dat ondernemerschap hoog in het vaandel heeft.

Centraal in de filosofie van GREEN staat haar verantwoordelijkheid voor de juiste […]

3008, 2016

Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling wil zeggen dat werknemers en werkgevers met elkaar in contact komen om werk te vinden. Er zijn diverse manieren waarop werknemers en werkgevers met elkaar in contact kunnen komen. De belangrijkste zijn, in willekeurige volgorde:

Personeelsadvertenties
Relationele netwerken (onder anderen familie en kennissen)
[…]

Selectie